Workshops

boeties workshop WORKSHOPS
boeties workshop

Bridesquad jackets

Tijdens de creatieve workshop "Bridesquad jackets", maak je een prachtige creatie bij ons op locatie verzorgd met een hapje en drankje. Deze workshop is ideaal voor vrijgezellenfeesten waarbij je als groep jasjes gaat beschilderen op leer of denim. Als basis neem je je favoriete jasje mee, of maak je gebruik van onze leren jassen of spijkerjassen die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Je gaat aan de slag als groep om een ontwerp te bedenken en kiest dan samen de kleuren uit waarin jullie gaan schilderen. Wordt het een glitter and glamour jasje, meer een romantische stijl met bloemen of ben je toch een rock chick? Onze ontwerper staat klaar om jullie hiermee te helpen en tot een prachtig en uniek exemplaar te komen. Daarna ga je aan de slag met de basis en wordt het jasje ingekleurd met keuze uit meer dan 80 kleuren, glitters en fournituren. Borduren of een hoedenband maken achter de naaimachine behoren ook tot de mogelijkheden. De workshop wordt gegeven door een professionele begeleider. De duur van deze workshop in 3 uur. Je gaat naar huis met een door jezelf gecreëerd jasje. En zul je verrast zijn door je eigen creatie. Minimaal 5 personen. Prijs: € 45,- pp of wanneer je onze jasjes zou willen gebruiken op aanvraag (afhankelijk van leer, vegan of denim).
boeties workshop

Pimp your shoes

Tijdens de creatieve workshop "Pimp your shoes", maak je een prachtige creatie bij ons op locatie verzorgd met een hapje en drankje. Je kunt deze workshop volgen met vriendinnen, collega's of voor een vrijgezellenfeest. Als basis neem je je favoriete laarzen of schoenen mee, of maak je gebruik van items uit onze collectie die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Je gaat aan de slag om een ontwerp te bedenken en kiest dan samen de kleuren uit waarin je gaat schilderen of werken met de airbrush. Onze ontwerper staat klaar om jullie hiermee te helpen en tot een prachtig en uniek exemplaar te komen. Daarna ga je aan de slag met de basis en worden de schoenen ingekleurd met keuze uit meer dan 80 kleuren verf, glitters of fournituren. De workshop wordt gegeven door een professionele begeleider. De duur van deze workshop in 2,5 uur. Je gaat naar huis met een door jezelf gecreëerd paar schoenen. En zul je verrast zijn door je eigen creatie. Minimaal 5 personen. Prijs: € 40,- pp of wanneer je onze schoenen zou willen gebruiken op aanvraag (afhankelijk van het model).
boeties workshop

pimp your cowboy hat

Tijdens de creatieve workshop "pimp your cowboy hat", maak je een prachtige creatie bij ons op locatie verzorgd met een hapje en drankje. Je kunt deze workshop volgen met vriendinnen, collega's of voor een vrijgezellenfeest. Als basis neem je je favoriete hoed mee, of maak je gebruik van onze hoeden die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Je gaat aan de slag met fournituren, studs of andere bling bling, verf of misschien wel een airbrush om de hoed tot een prachtig en uniek exemplaar te maken. Borduren of een hoedenband maken achter de naaimachine behoren ook tot de mogelijkheden. De workshop wordt gegeven door een professionele begeleider. De duur van deze workshop in 2 uur. Je gaat naar huis met een door jezelf gecreëerde hoed. En zul je verrast zijn door je eigen creatie. Minimaal 5 personen. Prijs: € 35,- pp of wanneer je onze hoed zou willen twv € 89,- pp dan is de prijs € 85,- pp inclusief de toffe workshop.
boeties workshop

Meedoen met onze workshops?

Wil jij graag mee doen aan een van onze workshops? En ook je eigen custum hoed, laarzen of jasje maken? Of heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op! :)

Email: info@boeties.nl
Telefoon: +31 85 40 15 063