Laarzen & Wedding boots customizen


Laarzen customizen voor je bruiloft, feest, event of bedrijf?

Met een stoere boot of cowboylaars laat je zien wie je bent. Nóg persoonlijker wordt het als je je laarzen laat customizen bij Boeties. In samenwerking met La Pintura toveren wij jouw bestaande of nieuwe cowboylaarzen om tot laarzen met een persoonlijke touch. Deze beschilderde laarzen zijn perfect voor onder je trouwjurk of -pak, je partyoutfit, festivaloutfit of voor op een event.
Door onze kennis van cowboylaarzen te combineren met de creativiteit van La Pintura, maken we de mooiste creaties. Allemaal one of a kind en absoluut uniek.

Hoe werkt het en wat kost het?

Stap 1) Intake telefonisch of via WhatsApp Wil je bestaande laarzen laten beschilderen? Of zoek je nieuwe laarzen en wil je die laten customizen? Heb je een herinnering, afbeeldingen of tekst die je graag wilt terug zien op de laarzen?
Stap 2) La Pintura gaat met jouw wensen aan de slag. Dat doet ze op bestaande laarzen of nieuwe boots van Boeties. Je ontvangt eerst een prijsopgave.
Stap 3) Let op; kom je nieuwe laarzen altijd passen. Als ze eenmaal beschilderd zijn, kun je ze niet meer ruilen.
Stap 4) Je ontvangt van ons een schets van de beschildering, op papier. Na akkoord starten we met de beschildering. Afhankelijk van de snelheid van je feedback en je wensen is de gemiddelde looptijd van dit traject 2 tot 3 weken.
Wil jij ook customized laarzen? Let us know! Mail ons op info@boeties.nl met je wensen en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Wedding boots voor Hylke Greidanus - fashion fotograaf

Voor fashion fotograaf Hylke maakten we wedding boots op maat. Op haar witte cowboylaarzen wilde ze graag haar tattoo, huisdier en camera laten terugkomen. Ze is ook fan van Amerika, dus een herinnering aan de reis die ze daar maakte was ook een wens. La Pintura ging aan de slag en samen met Boeties kwam ze voor Hylke tot de laarzen van haar dromen. Met camera, Amerikaanse vlag, huisdieren, hartjes en meer. De boots waren een echte eye catcher bij haar trouwjurk en zijn een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag. Kosten: € 299,- voor nieuwe laarzen uit de collectie van Boeties en de beschildering.