Bronx laarzen

Bronx is een familiebedrijf die al meer dan 125 jaar een hart voor fashion heeft. De BRONX fashion groep bestaat uit twee bedrijven: Bronx en Blink. Zij verkopen beide hun producten in meer dan 50 landen wereldwijd. Wereldwijd worden ook grote labels van hun eigen private labels voorzien. Bronx maakt en verkoopt laarzen, schoenen en sneakers. Waaronder enkellaarzen, biker-boots, veterlaarzen, laarzen met parels, pumps, sandalen, slippers en instappers. Wij van Boeties zijn natuurlijk vooral fan van Bronx door mooie collecties op laarzen gebied.

Bronx laarzen en schoenen: ‘Selectors of now’

Bij Bronx zien zij zichzelf als de ‘selectors of now’. Het ontwerpen en bedenken van high end laarzen, voor een betaalbare prijs. Een internationaal team vol specialisten bedenkt, ontwerpt en selecteert hoogwaardige kwaliteit laarzen. Het motto is dan ook om te streven naar een unieke schoenencollectie, ieder seizoen opnieuw. Dit zodat jij, ieder seizoen bijpassende en unieke schoenen kunt dragen. Bronx laat zich inspireren door vintage garderobes, de laatste catwalk creaties en voegen altijd eigen touch toe, zoals een stud, detail bij de zool, hak of neus. Bronx heeft oog voor detail en maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit aan materialen. Zij houden van verandering, stilstaan houdt ontwikkeling tegen. Samen zorgt het er voor dat BRONX zich onderscheidt van andere schoenenmerken.

Bronx laarzen online

Bronx laarzen en Fashion

Boeties is onder de indruk van het design van BRONX. Wij houden van unieke en goede kwaliteit laarzen, waardoor wij deze laarzen onze klanten niet willen onthouden. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de collectie van BRONX? Wij leveren snel en direct uit eigen voorraad. Bestel je op werkdagen voor 19.00 uur dan heb je Bronx laarzen de volgende dag al in huis! Wil je Bronx laarzen in onze fitting room in Eindhoven komen passen? Dan maken we graag een pasafspraak en kunnen we je adviseren.


Bronx laarzen online kopen