Trouwen met cowboylaarzen? Jazeker!

Ga je binnenkort trouwen, maar weet je niet welke schoenen je moet dragen? Je twijfelt over het weer, comfort, wat in de mode is of wil je gewoon iets aparts? Lees dan snel verder

Weddingboots

Je eigen bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Je wilt er op je mooist uitzien, maar ook hip en er het liefst comfortabel bijlopen. Want zeg nu zelf, een hele dag op hoge hakken lopen is niet echt ideaal. Daarom geven wij van Boeties advies voor jouw bruiloft! Of je nu trouwt in het wit of in een andere kleur, iets wat helemaal in de mode is, zijn trouwlaarzen. Oftewel ‘weddingboots’. Een westernstijl of a la bohemian voor onder je jurk! Weddingboots zijn erg comfortabel en ideaal om een hele dag op te lopen. Daarnaast kan je ze ook nog dragen na je bruiloft. Niet zoals bij de meeste bruidsschoenen: 1 keer dragen en het staat in de kast. Dubbel voordeel! Weddingboots zijn vaker in dezelfde kleur toon als je jurk, wit, off white of beige. Maar ook een totaal andere kleur zorgt voor een verrassend effect. Wat dacht van trouwen op Valentijnsdag met fel rode laarzen?

Sporen of bootbelts voor je bruiloft

Vanaf 2018 zijn wij van Boeties een nieuw concept begonnen voor bruiloften en bruidjes. Onder andere het customizen van belts en spurs. Ook wel sporen genoemd. Deze handgemaakte creaties worden gemaakt door La Pintura by Sendra. De Sendra sporen zijn er met steentjes, verschillende kleuren leren bandjes, metalen sterren, fringes of concho’s. De sporen zijn afneembaar waardoor dit een leuke afwisseling geeft en je laarzen er totaal anders uit kunt laten zien. Wil jij voor je bruiloft iets unieks op je weddingboots geschilderd hebben? Misschien jullie namen, de trouwdatum of misschien wel iets heel anders? Neem dan contact op met onze klantenservice of bestel een van onze vooraf beschilderde bootbelts.
Sporen beschilderen La Pintura
Benieuwd naar wat voorbeelden? Neem dan een kijkje op onze website. Sporen: https://www.boeties.nl/sendra-sporen.