Toral Boots - Gave westernboots

Toral boots is een Spaans schoenenmerk, opgericht door Carla en Berna Toral in 2012. Zij hebben al sinds 1995 ervaring in de schoenenbranche met verschillende merken. Die ervaring die zij over de jaren hebben opgebouwd, hebben zij gebundeld om hun eigen merk Toral op te zetten. Toral boots is een Spaans merk dat vakmanschap combineert met de nieuwste trends. Zij zorgen er altijd voor dat de schoenen en laarzen die ze maken mooi, hip, fris, modern, stoer en comfortabel zijn. De jonge en gespecialiseerde professionals maken schoenen en laarzen voor iedere vrouw. De professionals zijn hoog opgeleid en ieder teamlid heeft een grote passie voor het ontwerpen van damesschoenen. Ieder van hen draagt de visie uit dat Toral unieke schoenen maakt met een eigen persoonlijkheid.

Kwaliteitseisen Toral boots

Bij Toral hebben ze als hoofdprioriteit de klanttevredenheid, daarom vinden ze de kwaliteit van de schoenen zo belangrijk. Toral produceert alle schoenen en laarzen in Spanje. In de Spaanse fabrieken ondergaan alle materialen niet een of twee kwaliteitscontroles maar op elke afdeling verschillende kwaliteitsbeoordelingen om topkwaliteit te kunnen leveren aan de klanten. Enkel de beste materialen worden gebruikt tijdens de productie. Omdat Toral voor de beste kwaliteit gaat, worden de kwaliteitscontroles door iedereen die met de schoenen tijdens de productie in contact komt gecontroleerd. Daardoor weten zij zeker dat de schoenen die zij uitleveren altijd van goede kwaliteit zijn.

Toral boots online

Collectie Toral Boots

Toral Boots komt ieder seizoen met een nieuwe collectie schoenen of laarzen, die gebaseerd zijn op onderzoek naar de nieuwste trends en materialen. De visie van Toral is om schoenen met persoonlijkheid te maken en dit stralen zij duidelijk uit. De collecties staan bekend om hun eigenzinnige, zorgeloze en toch elegante stijl. De collectie bestaat uit (enkel)laarzen, schoenen met hak, sneakers, mocassins en sandalen. Bij Boeties.nl hebben wij verschillende modellen van het merk Toral, nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze collectie en/of kom langs in onze fitting room!

Shop Toral Boots