Lane Boots - Wedding Boots

Lane Boots is ontstaan in 2007. Zij hebben als motto om iedere dag aan het werk te gaan om vervolgens twee dingen te doen: het verspreiden van hun passie voor laarzen en de wereld een beetje beter maken. Het klantenbestand van Lane Boots bevat de hele VS. Hun honderden stijlen zorgen voor duizenden fans. Eind 2013 hebben zij hun eigen productiefaciliteit geopend om de stijgende vraag bij te kunnen houden. Lane Boots staat bekend om kwaliteit, stijl en comfort en zij willen dit graag vasthouden. Lane Boots wil iedere dag een kleine glimlach op je gezicht toveren als je de laarzen draagt.

Lane Boots,de geschiedenis

Lane Boots is begonnen als tussenpersoon van een ander bedrijf voor westerse laarzen. Het bedrijf had laarzen nodig en daarmee presenteerde de oprichter: Patrick Lane, de mogelijkheid om leverancier te zijn. Het bedrijf begon met het ontvangen van e-mails, brieven en recensies van klanten die van de laarzen hielden. Deze klanten deelden hoe de laarzen hun leven veranderden en welk gevoel de laarzen hen gaven. Populaire woorden die de consumenten gebruikten waren woorden als trots, zelfvertrouwen, geluk en vreugde . Patrick realiseerde zich toen dat een paar laarzen, mensen op een oprechte en positieve manier kon beïnvloeden. De passie voor laarzen ontstond, omdat zij wisten dat ze er mensen blij mee maakte. In die tijd ontstond Lane Boots. Een bedrijf dat niet alleen westerse laarzen en hun rijke traditie vierde, maar hun ook toestond onze passie te delen. In 2010 ging Lane Boots naar de eerste beurs in Dallas. Dit was een groot succes waardoor het klantenbestand kon groeien.

Lane boots bridal trouwlaarzen

Liefde voor cowboylaarzen

De handgemaakte cowboylaarzen van Lane Boots, zijn de parels onder de laarzen. Veelal kenmerkt de onderzijde van de zool zich met een turquoise finish. Lane boots heeft vele andere ‘kleinere’ merken onder Lane Boots. Zoals Junk Gypsy By Lane, Kippys By Lane, Patina Vie By Lane. Dit zijn Laarzen, Laarzen met sandaal; open voet stuk, armbanden en tassen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze mooie stoere cowboylaarzen? Boeties.nl is de online speciaalzaak met laarzen van het kwaliteitslabel Lane Boots. Iedere laars in de shop is door ons met veel liefde, zorg en aandacht samengesteld, altijd volgens de laatste trends en uniek in kleur en model. Een groot gedeelte van onze collectie is exclusief door ons ontworpen en voor ons op maat gemaakt. Wij leveren snel en direct uit eigen voorraad. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur dan heb je de Lane boots de volgende dag al in huis! Wil je Lane laarzen in onze fitting room in Eindhoven komen passen? Dan maken we graag een pasafspraak en kunnen we je adviseren.

Shop Lane boots