Kindred Spirits

Kindred Spirits is een nieuw merk bij Boeties. Kiboots was de vorige naam van dit bedijf, maar door nieuwe ervaringen en creativiteit, hebben zij dit concept kunnen ontwikkelen tot een nieuw merk: Kindred Spirits. Het is ontstaan door het delen van liefde en passie voor reizen, de beat-generatie, muziek en design. De overtuiging die zij daarbij nastreven is dat het combineren van lokale handwerken door het gebruik van originele materialen, met culturele invloeden, een creatieve stijl creëert. Een creatieve stijl vol energie en gedachten van de mensen die zij ontmoet hebben en de reizen die zij gemaakt hebben. Kindred Spirits is dan ook een lifestylemerk die passie voor reizen, een levendig gesprek en duurzame verbindingen uiten in het maken van unieke schoenen, accessoires en woonaccessoires. Zo maakt Kindred Spirits onder andere laarzen, tassen, sieraden, kussens en nog veel meer.

De stijl van Kindred Spirits boots;

Kindred Spirits maakt gebruik van de beste zelf-uitgezochte duurzame, authentieke en ambachtelijke materialen. Voor Kindred Spirits zijn de zorg voor de grondstoffen en de mensen die ze maken, erg belangrijk. Deze grondstoffen en materialen stralen een unieke stijl uit die de missie van Kindred Spirits ondersteund. Namelijk om unieke, mooie, Fairtrade producten te maken, die er voor zorgen dat er altijd een nieuwe, unieke collectie is. De laarzen worden geproduceerd in Turkije, de Kilim tapijten die gebruikt worden bij het vervaardigen van de unieke laarzen komen uit Marocco.

Kindred Spirits Boots

Wereldwijd succes met originaliteit

Kindred Spirits is gevestigd in Amsterdam, maar hebben wereldwijd succes. De motivatie van hen komt voort uit de wegen die zij hebben afgelegd naar landen zoals Marokko, Turkije en Zuid-Afrika. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de collectie van Kindred Spirits? Wij leveren snel en direct uit eigen voorraad. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur dan heb je Kindred Spirits laarzen de volgende dag al in huis! Wil je Kindred Spirits laarzen in onze fitting room in Eindhoven komen passen? Dan maken we graag een pasafspraak en kunnen we je adviseren.


Kindred Spirits laarzen bestellen