Junk Gypsy Cowboylaarzen

In 1998 richtten de ’Junk Gypsies’, zussen Amie en Jolie Sikes, samen met hun moeder Jamie, in Texas dit bedrijf op. De stijl bestaat uit een beetje Rock en Roll en een beetje hippie, met Amerika in hart en ziel. De zusjes zijn bekend van de Hgtv & Great American Country Show. Zoals ze zelf zeggen: "There were no stodgy business plans for this ride . . . just grassroots dreams and a whole lotta faith! We set out to find a great business, but instead found a great life." Met deze instelling, een heerlijk vrij leven en creatieve mind set, ontwerpen de Junk Gypsy girls, de meest prachtige laarzen.

Junk gypsy boots, de inspiratiebron

De zussen gebruiken hun rebelse, onafhankelijke geest en unieke ontwerpfilosofie om rommel te vinden en deze te gebruiken om ruimtes te veranderen. De klantenkring bestaat uit artiesten zoals Miranda Lambert, Dierks Bentley en Billie Joe Armstrong van Green Day. Daarnaast zijn er gepassioneerde fans die mee-ontwerpen. Jarenlang hebben ze gewerkt, gedanst en met hun laarzen over het platteland gereisd. De zwerflust en cowgirl-laarzen lopen bij wijze van ‘door hun aderen’. Zij zijn samen hun droom waar gaan maken: laarzen creëren met de naam ‘Junk Gypsy Boots’. De stijl combineert allerlei materialen, van versleten leder, tot gypsy gestileerde pictogrammen, mooie kleuren en franjes. Alles om er voor te zorgen dat de laarzen een echte ‘Gypsy-look’ krijgen!

Junk Gypsy cowboyboots

Junk Gypsy cowboylaarzen

De handgemaakte cowboylaarzen van Junk Gypsy cowboylaarzen, zijn niet te vergelijken met elk ander cowboylaarzen merk. Iedere laars in de shop is door ons met veel liefde, zorg en aandacht samengesteld, altijd volgens de laatste trends en uniek in kleur en model. Wij leveren snel en direct uit eigen voorraad. Bestel je op werkdagen voor 19.00 uur dan heb je de Junk Gypsy laarzen de volgende dag al in huis! Wil je Junk Gypsy Boots in onze fitting room in Eindhoven komen passen? Dan maken we graag een pasafspraak en kunnen we je adviseren.


Online Junk Gypsy boots