Curiosite Shoes

Curiosite Shoes is een nieuw merk binnen ons laarzen portfolio. Curiosite; is een familiebedrijf die ontstaan is in 1962 door een liefde voor schoenen. Tijdens het productie proces wordt er veel rekening gehouden met de kwaliteit van materialen en de aandacht voor detail. Door de jaren heen zijn er door de kennis van deskundige ambachtslieden en medewerkers kwaliteitsnormen bereikt om het bedrijf zowel op nationale als op internationale hoogte te tillen. Het bedrijf besloot in 2015 om zijn eigen persoonlijke avontuur te beginnen, door het starten van Curiosite;. Zij wilde zich als dames schoenenmerk onderscheiden van anderen merken waar zij wereldwijd distributeur van zijn, door het met de hand te maken.

Curiosite; laarzen met liefde gemaakt

Het belangrijkste doel van Curiosite; is altijd de volledige tevredenheid van de klant. Dit willen zij nastreven door professionaliteit te tonen in hun producten en service. Dit heeft er toe geleid dat het bedrijf tegenwoordig bekend is op zowel de nationale, als de internationale markten.

curiosite shoes bestellen goud

De stijl van Curiositè

Curiosite onderscheidt zich van andere merken door in het ontwerp en productieonderzoek de zorg en de elegantie in details naar voren te brengen. De sterke punten in ontwerp en stijl zijn de pasvorm en het comfort van de schoenen. De flexibiliteit zorgt er voor dat de schoenen altijd van de hoogste kwaliteit zijn. De collectie bestaat uit verschillende modellen. Van klassiek tot sport en van elegant tot modern. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de collectie van Curiosite Shoes? Wij leveren snel en direct uit eigen voorraad. Bestel je op werkdagen voor 19.00 uur dan heb je Curiosite Shoes de volgende dag al in huis! Wil je Curiosite Shoes in onze fitting room in Eindhoven komen passen? Dan maken we graag een pasafspraak en kunnen we je adviseren.


Shop curiosite Shoes