De echte Sendra fans weten dat Sendra boots tijdloos zijn en je er met gemak enkele jaren mee vooruit kunt. Dat door het simpele feit dat Sendra boots onverwoestbaar zijn. Authentieke laarzen, handgemaakt en ook nog eens gemaakt middels de Goodyear Welted methode, waarbij meer dan 250 handelingen aan te pas komen. Maar eerlijk is eerlijk, handgemaakte boots zijn wel kostbaar. Daarom hebben wij dan ook een Sendra Summer sale in het leven geroepen! Maar naast de Summer Sale, hebben we ook een leuke Facebookactie lopen die we graag even onder de aandacht willen brengen.

nieuwe-collectie-sendra-2015

Sendra boots - Facebook actie - kortingscode

Onze nieuwe collectie is binnen, wat denk jij van deze prachtige kleuren en modellen? De boots zijn door ons ontworpen, waarbij veel modellen dan ook exclusief te koop zijn op Boeties.nl. Op Facebook hebben we momenteel t/m September nog een leuke actie lopen. Heb je het bericht gedeeld of erop gereageerd, onze pagina geliked en behoor je niet tot de 3 winnaars van de cadeaubon? Dan ontvang je een troostprijs van € 25,- + tijdschrift + sleutelhanger bij je Sendra bestelling. Wil je deze kortingsbon ontvangen? Mail dan gerust even naar info@boeties.nl.

Sendra summer sale, nu met 40% korting

Eigenlijk hoeven wij onze Sendra boots niet in de uitverkoop te zetten. Maar sommige modellen zijn seizoensgebonden door specifieke kleuren of prints. Daarom hebben we een deel van onze huidige collectie in de sale gezet. Bekijk hier onze summer sale online en scoor een nieuw paar Sendra boots met 40% korting.