Het label dat werd opgericht in Amerika in 1863 is wereldwijd razend populair bij het grote publiek en vele beroemdheden. Frye zet in 2011 voet aan wal in Europa en is nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Alle mooie en duurzame lederwaren van het merk Frye onderscheiden zich door de constante toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail. Bedreven schoenmakers en ontwerpers bij The Frye Company maken gebruik van de hoogste kwaliteit leer en zorgen ervoor dat aan de veeleisende normen voor materialen en vakmanschap van het Frye merk wordt voldaan. The Frye Company vindt haar oorsprong in de Amerikaanse geschiedenis. Dit legendarische schoenenmerk maakte eind negentiende eeuw vooral laarzen voor pioniers en cowboys. http://youtu.be/aCJ7pqLyEI8 Frye boots - benchcrafted since 1863.

Celebrity Boots

Tegenwoordig worden de laarzen van dit authentieke schoenen merk steeds vaker gespot aan de voeten van 's werelds grootste stijliconen. Niet alleen de nieuwste modellen maar ook klassiekers zoals de Frye Engineer 8R en 12R worden regelmatig gedragen door celebrities tijdens photoshoots voor modebladen als Vogue, Marie Claire, Vanity Fair, Elle, Grazia en Glamour.

Winkel voor Frye in Nederland

Een grote collectie dameslaarzen, booties, schoenen, tassen en accessoires van Frye in Nederland vind je online in Boeties webshop. Wij vinden het ook leuk om je persoonlijk te ontmoeten en het beste advies te geven in Boeties fysieke winkel in Noordwijk aan Zee. Hier kan je deze quality boots live voelen, ruiken, proberen, passen en kopen.