Mexicana, la marca para las mujeres que aman el fuego y la pasión! Of wel, Mexicana, het merk voor vrouwen die houden van vuur en passie! Geen wonder dat Mexicana al jaren favoriet is bij menig vrouw.

Stoffen Mexico

Mexicana boots by Old Gringo uit Mexico

Zeg het woord MEXICANA en het eerste woord dat in je op komt is Mexico. Het land dat vooral bekend staat om zijn taco's met salsa, tequila en piñata's. Maar als we aan Mexico denken, denken we vooral ook aan de prachtige kledij met veel kleur. De mooiste stoffen met alle kleuren van de regenboog. Mexicana staat dan ook symbool voor alle mooie dingen die Zuid-Amerika ons te bieden heeft. Producten die met liefde en passie met de hand gemaakt worden en die ons meenemen in een kleurrijke cultuur! Boeties.nl was meteen enthousiast toen zij Mexicana boots ontdekten. Prachtige handgemaakte laarzen vol kleur. Dit merk mocht dan ook zeker niet ontbreken in ons aanbod. Want Boeties.nl staat voor kwalitatief hoogwaardige laarzen die net even anders zijn. Wil jij een laars die helemaal gemaakt is volgens het Goodyear Welted Constuction gemaakt is? Een laars die na 14 draagdagen volledig is aangepast aan de anatomie van jouw voet en die zit al een huis? Kies dan voor een Mexicana laars!

Kwaliteit en Passie in handgemaakte Mexicana laarzen

Al 25 jaar lang maakt dit merk de mooiste en meest authentieke laarzen met de beste kwaliteit leder met kleurrijke prints. Boeties heeft de 7 best verkochte ontwerpen ingekocht. Het leer is prachtig bewerkt met originele patronen, zoals we van Mexicana gewend zijn. Mexicana laarzen zijn uniek en gaan jarenlang mee. Laarzen die iets extra’s aan je outfit toevoegen en het helemaal afmaken. Mexicana is geen doorsnee laars en dat zie je ook terug in de prijs, maar deze laars is het zeker waard, want als je deze laars op een gelegenheid draagt zul je op zeker een compliment krijgen. Bekijk de hele collectie Mexicana boots op: http://www.boeties.nl/mexicana-boots Mexicana boots en laarzen