Wanneer we op inkoop zijn ontwerpen we vaak meisjes laarzen door middel van kleur en trend boeken waarin meer dan 100 verschillende soorten kleuren en leersoorten in staan die de fabrikant gaat inkopen voor het komende seizoen. Een creatieve ochtend of middag volgen, waarbij we de prachtigste kleur en materiaal combinaties proberen te maken.

Meisjes laarzen met een knipoog naar western

Meisjes laarzen zijn vooral in de winter een aangename uitkomst. Het is heerlijk warm, kan tegen een stootje en kan een winter outfit opvrolijken door de mooie kleuren die er ook deze winter weer beschikbaar zijn. Normaliter verkopen we altijd laarzen met een knipoog naar western, maar dit jaar is dat ook echt een trend en zie je dat terug bij alle bekende merken kinderschoenen zoals Shoesme, Hip, Zecchino en Clic! Verschillende kleuren, materialen en prints zijn verkrijgbaar. Van rustige modellen in effen suede, tot een bont meisjes laarsje met dieren erop in verschillende kleuren.

Mode kleuren kinder laarzen winter 2017

Dit jaar geen neon kleuren maar diep blauw, mosterd geel, bruin tinten, oud roze en kersen rood. Wij hebben prachtige kleur combinaties gemaakt bij merken van oa laarzen Zecchino D'oro. We hebben de collectie van Brand for Girls ook opgenomen in onze collectie. Deze is voor de winter 2017 geheel verkrijgbaar bij Boeties.nl

mode kleuren winter 2017 kinderen

Materiaal gebruik

Snake prints, kleur, glimmend leer en fur (vachtjes) zijn onderdeel van de 2017 collecties. Combinaties van glad leder met immitatie python of mat met glanzend. Sterren en hartjes zijn ook deze winter een graag geziene toevoeging aan de uitgebreide collectie meisjes laarzen.