20 maart gaat officieel de lente van start. En of we nu met de zon of bewolking de lente beginnen, de modetrends laten je shinen! Weet je niet precies welke schoenen deze lente in de mode zijn? Lees snel verder voor de nieuwste modetrends!

Lente schoenenmode 2019

Als het om sneakers gaat zijn er veel verschillende modellen in de mode. Zo kan je kiezen voor een sneaker die er futuristisch uitziet, net als in ‘back to the future’. Of je gaat voor sneaker boots, een laars en sneaker in één! Sneakers die je aan zou trekken tijdens een ‘hike’ zijn ook hip! Verder zijn (kinderlijke) sneakers in vrolijke kleuren, glitters met figuurtjes in de mode. Of te wel de sneakers die je aan je jeugd laten denken. En onthoud daarbij: niets is te gek! Klittenband is ook niet ouderwets, maar erg modern! Tenslotte zijn de canvas sneakers nog steeds in de mode, hoe afgetrapt ze ook zijn. Kortom: een historische stijl of een futuristische stijl, het is allen mogelijk!

Zomerlaarzen

Deze lente en zomer kunnen er weer gewoon laarzen gedragen worden. Wat is er nu hipper op een festival dan laarzen? Allerlei vrolijke kleuren en motieven die bij jou kleding past. Bovenstaande modetrends kunnen ook van toepassing zijn op de laarzen. Zo zijn zolen van kurk/hout ook hip als onderdeel van laarzen! De ‘netten’ onderdelen, vlechten of verschillende neuzen, kunnen ook op de laarzen gevonden worden.

Geometric cut out boots

Iedereen kent het prachtige merk Fendi wel, deze heeft dan ook trend gezet voor de nieuwste mode op western gebied, een spits laarsje met een cut out in de hak, ook wel geometric cut out boots. Wij van Boeties hebben een mooie en betaalbare variant opgenomen in onze collectie, gemaakt van 100% leer. Wat denken jullie van onze cut out boots?

Geomatric boots cut out

Pumps en ballerina’s

Pumps en Ballerina’s blijven in de mode. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van felle kleuren, onderdelen van ‘netten’, gevlochten bandjes, puntige of vierkante neuzen. Het is als het ware een combinatie tussen stoer en klassiek. Een sculpturale hak is deze lente ook helemaal in. Dit is een hak die je aan een kunstwerk doet denken!

Waar ga jij voor deze lente? Boeties heeft vooral veel laarzen en sneakers in haar collectie. Neem een kijkje op de website! Hopelijk loop jij er binnenkort stralend bij met schoenen/laarzen van Boeties!