Het leven van een webwinkelier is enerzijds eenvoudig. Door het niet hebben van een fysieke winkel hoeven we niet 6 a 7 dagen per week aanwezig te zijn.Aan de andere kant gaat onze ondersteuning via e-mail en telefoon tot laat in de avond door. Dat doen we natuurlijk graag, want de klant is koning! Toch kunnen we het ons voorstellen dat het voor kinderschoenen weleens handig kan zijn om gewoon langs te komen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor andere klanten uit de omgeving van Eindhoven. Daarom hebben we in 2016 onze fitting room geopend. Welkom!

Schilderij met bedrijfslogo

Kinderschoenen passen in Eindhoven

Ben je niet zeker van de maat? Wil je de voetjes laten opmeten? Of ben je gewoon benieuwd of ze bij een specifieke outfit passen? Dan verwelkomen wij je graag in onze fitting room in Eindhoven. Wij hebben de materialen beschikbaar om de voetjes op te meten. Tevens zijn we gevestigd op een industrieterrein vlakbij de rondweg, waarbij je de auto gratis kunt parkeren. Ideaal dus! Het passen van kinderschoenen is mogelijk doordeweeks tussen 10.00 en 18.30 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Maak van te voren wel even een afspraak. Het kan zo maar zijn dat we net buiten de deur zijn voor het doen van inkopen of een uitje richting de fotograaf. De koffie, thee of chocolademelk staan klaar.

Winkel voor kinderschoenen

Boeties is specialist in laarzen voor zowel dames, heren als meisjes. Deze laarzen worden allen handgemaakt en zijn veelal speciaal voor Boeties ontworpen. Wij maken alleen gebruik van de beste soorten leder en ook de binnenzool is niet onbelangrijk in het proces om orthopedisch correcte kinderschoenen te produceren. In onze fitting room of winkel is iedereen welkom om de kwaliteit van onze handgemaakte laarzen zelf te beoordelen. Agnes Stapper en haar bedrijf Kunstbengel willen wij bedanken voor het branden van onze fitting room met dit mooie handgemaakte schilderij. Onze winkel is gevestigd op de Kanaaldijk Noord 111, 5642 JA Eindhoven. Vergeet even niet een afspraak in te plannen via info@boeties.nl of +31 85 40 15 063. Dan kunnen we de schoenen ook alvast voor reserveren.