Wij van Boeties kijken enorm uit naar de zomer, want laarzen zijn niet alleen hip in de winter maar ook in de zomer! 23 en 24 maart 2019 kan je alvast een voorproefje krijgen.
Dan wordt namelijk de 5de editie van de IBIZA Xperience fair georganiseerd in het Beursgebouw in Eindhoven. Boeties mag daar, samen met Chic en Flower onderdeel van zijn! Meer dan 150 bedrijven met fashion, lifestyle, accessoires, beauty, home decoration en nog meer, zullen aanwezig zijn. Daarnaast is er ook een Ibiza restaurant, live muziek, gezellige terrasjes, een hippy chill out en food & fashion trucks. Hiermee is het de grootste en leukste Ibiza beurs van Duitsland, België en Nederland!

"El Vaquero’ showt hoe schoenen handgemaakt worden

Als kers op de taart mogen wij hierbij mededelen dat het Toscaanse bedrijf ‘El Vaquero’ live op de Ibiza Xperience fair komt tonen hoe de schoenen handgemaakt worden. In 1975 heeft de Italiaan Valerio Giuntoli het merk ‘El Vaquero opgericht. Inmiddels is hij met zijn zoon Nicholas een succesvol duo. Professionele vakmannen helpen de passie te delen en de beste productiehandelingen toe te passen door middel van kostbare materialen. Elk paar laarzen ondergaan meer dan 200 handelingen tijdens het productieproces! ‘El Vaquero’ staat bekend om zijn speciale behandeling die een uniek vintage effect op het leder creëert. Iedere schoen is uniek door kleurschommelingen en verschillende kleurtinten. Dit productieproces willen jullie toch ook live zien!?


el vaquero ibiza Xperience fair Eindhoven 2019

Agnes Stapper van La Pintura, schilderen op leer

Agnes Stapper zal namens La Pintura op de stand een live demonstratie laten zien van de mogelijkheden om de schilderen op leer met speciale waterafstotende en krasvaste verf. Voor het beschilderen van een jasje, paar schoenen, sneakers of ander item ben je namelijk ben La Pintura (het schilderij in het Spaans) aan het juiste adres. Heb je een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum? Kom dan vrijblijvend langs op onze stand op de IBIZA Xperience Eindhoven.

Praktische informatie

De Ibiza Xperience Fair is op zaterdag geopend van 12:00 tot 20:00 uur. Op zondag van 11:00 tot 18:00 uur. De tarieven zijn voor volwassenen €10,50 en voor kinderen van 5-12 jaar €5,50. Aan de kassa (beursdagen) zijn de tickets voor volwassenen €15,00 en voor kinderen van 5-12 jaar €10,00. Kinderen van 0-5 jaar hebben vrije entree. De ticketprijzen zijn exclusief handling fee Ticketpoint. De voorverkoop via de website gaat via: www.ticketpoint.nl. Zie meer informatie over de organisatie op www.ibizaxperience.eu/fair. Of lees hier meer over ‘El Vaquero’ https://www.boeties.nl/el-vaquero-schoenen. Zien we jou ook op 23 of 24 maart 2019?