In Monte Urano, in het hart van de Italiaanse schoenmakers regio Marche, worden luxe kinderschoenen en laarzen gemaakt volgens lokale tradities waarmee het comfort en welzijn van kindervoetjes gegarandeerd wordt. Gallucci's kinderschoenen en laarzen worden ontworpen met precisie en aandacht voor de fijnste details. Dit resulteert in lichtheid, zachtheid, flexibiliteit, luchtdoorlatendheid en duurzaamheid. Allemaal belangrijke eigenschappen voor de zich ontwikkelende kindervoetjes, vanaf de eerste stapjes tot de vroege pubertijd.

Gallucci

GALLUCCI, synoniem voor kwaliteit en design

Gallucci besteedt veel zorg aan materiaalkeuze van de hoogste kwaliteit. De authentieke Italiaanse stijl en details blijven daarbij voorop staan, met altijd weer de nieuwste, actuele modellen voor spel, school, vrije tijd en speciale gelegenheden. Robuustheid, flexibiliteit en duurzaamheid zijn de nodige kwalificaties voor de topkwaliteit soorten kalfsleer en geitenleer. Alleen deze kwaliteiten leer gebruikt Gallucci voor het bovenleer. Gallucci besteedt daarnaast ook veel aandacht aan de selectie van alle binnenbekleding waarmee de kindervoetjes in aanraking komen. Deze zijn allemaal uit het fijnste en natuurlijk gelooide zachte soorten lamsleder.

Gallucci kinderschoenen

GALLUCCI: "Onze handen zijn het belangrijkste gereedschap"

Het klopt dat voor de productie van topkwaliteit tegenwoordig moderne, geavanceerde computergestuurde apparatuur gebruikt moet worden. Maar om met de vereiste vaardigheid een aantal van de verfijnde productieprocessen te voltooien die nodig zijn voor een paar Gallucci laarsjes, komt er toch iets bij kijken dat geen computergestuurd apparaat kan evenaren met dezelfde toewijding en liefde die hiervoor nodig is: de handen en handvaardigheid van bedreven ambachtslieden. Alle Gallucci schoenen en laarzen worden individueel vervaardigd en afgewerkt. Bovendien worden de accessoires en versieringen ook handgemaakt, zodat elk model in onze uitgebreide collectie echt uniek is.

Gallucci laarzen

GALLUCCI kinderschoenen online kopen bij Boeties.nl

Gallucci schoenen geven bescherming, luchtdoorlatendheid en stabiliteit. Bijzonder comfortabele voetmode voor kinderen, niet in de laatste plaats door het anatomisch gevormde voetbed. De nieuwste en meest unieke Gallucci laarsjes volgens de laatste mode trends vind je in onze webshop Boeties.nl. Alle laarzen en kinderschoenen uit ons assortiment worden binnen twee werkdagen gratis thuisbezorgd in Nederland en België!