Frye sale bij Boeties.nl

Frye Company Boots in de Sale bij Boeties.nl

Het Amerikaanse laarzenmerk Frye is inmiddels wereldwijd bekend en worden gedragen door talloze beroemdheden zoals Leighton Meester, Miley Cyrus, Ashley Tisdale en Vanessa Minnillo. Deze jeugdige Hollywood-sterren zijn misschien beter bekend bij onze jeugd, maar de laarzen worden ook gedragen door namen niemand minder als Anne Hathaway, Miranda Kerr, Sarah Jessica Parker, Scarlett Johansson, Jennifer Aniston en Keira Knightley. Ook de toonaangevende modebladen gebruiken deze geweldige laarzen in hun tijdschriften. Wij van Boeties.nlzijn dan ook trots dat wij de grootste online collectie hebben in Nederland.

Frye laarzen - merkinformatie

De laarzen van Frye staan bekend om zijn duurzaamheid, kwaliteit en stijl. Al zo’n 150 jaar lang worden Frye laarzengemaakt van de beste leersoorten met eersteklas rubberof leer voor de zolen. Elke laars wordt met enorme toewijding en aandacht voor detail vervaardigd en doorloopt maar liefst 190 stappen voordat hij klaar is. De modellen zijn tijdloos en dat is maar goed ook, want met het juiste onderhoud kun je er eindeloos van genieten.

Frye Sale laarzen en sneakers

We love sale! Wil jij ook al heel lang een paar van die prachtige laarzen van Frye? Ga dan nu snel naar de site van Boeties.nl want daar vind je nu diverse modellen in de sale. Bovendien hebben we niet alleen laarzen van Frye in de sale, maar ook slippers en sneakers. Boeties verzend al uw aankopen gratis samen met een luxe geschenkverpakking en een leuke verrassing.

Wil je meer informatie over de SALE, onze producten of Boeties?

Telefoonnr: +31 85 40 15 063 / Mail: info@boeties.nl

Of kijk op onze website: Boeties.nl en check onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/boeties.nl?ref=hl voor de allerlaatste nieuwtjes!