De laatste jaren zien we een toename in de populariteit van dames cowboylaarzen. Deze trend heeft tot gevolg dat steeds meer laarzenmakers zich toespitsen op het maken van dames cowboylaarzen. Er is echter ook een bedrijf dat al jaren damescowboylaarzen van hoge kwaliteit vervaardigt: Frye.

Frye Dames Cowboylaarzen: De voordelen

Waarom zou je kiezen voor Frye dames cowboylaarzen als er zoveel aanbod is? Daar zijn eigenlijk verschillende redenen voor:
  1. Frye kiest ervoor om hun laarzen te maken van vintage leer, wat resulteert in een hoger draagcomfort, omdat dit materiaal veel flexibeler is. Ook al is het materiaal veel soepeler dan nieuw leer, de laarzen zijn wel oersterk. Ook zul je na verloop van tijd ondervinden dat de Frye laarzen zich veel meer vormen naar je voet dan andere laarzen. Dit draagt natuurlijk extra bij aan het comfort. Omdat de Frye laarzen zich zozeer vormen naar de vorm van je voet kies je voor de maat die je normaal ook draagt. Draag je vaker een halve maat, kies dan de kleinere hele maat.
  2. Als het op de stijl van de laarzen aankomt, valt op dat Frye dameslaarzen vaak vrouwelijker zijn vormgegeven dan andere cowboylaarzen. Men kiest vaker voor wat trendier kleuren wat met het oog op het combineren van je garderobe natuurlijk goed nieuws is.

Frye Cowboylaarzen voor vrouwen van Boeties

Frye cowboylaarzen blinken dus uit in zowel de pasvorm en het draagcomfort, als de stijl en vormgeving. Bekijk nu het ruime assortiment Frye Cowboylaarzen voor vrouwen van Boeties en maak je keuze! Funky of klassiek, laarzen van Boeties zitten als gegoten!