Elk seizoen tonen de schoenen merken weer de prachtigste collecties op internationale beurzen in Milaan en Duitsland. Elke keer zien we weer verrassende trends en kleuren voorbij komen.
Wat zijn nu de trends voor de winter 2017 op het gebied van schoenen en laarzen voor dames? Welke materialen, add ons en kleuren zien we terugkomen?

Laarzen met studs en steentjes

De afgelopen twee jaar waren ze uit het modebeeld als het gaat om laarzen en schoenen, maar de studs zijn weer terug van weggeweest. Deze leuke toevoeging aan je laarzen geven een luxe maar ook stoere uitstraling. Het maakt het geheel helemaal af. Niet alleen cowboy laarzen maar ook chelsea booties of enkellaarsjes zijn voorzien van studs. Subtiel in goud, koper of zilver. Maar van Sendra hebben we ook enkele prachtige verfraaiingen met echte swarovski steentjes.

Mode kleuren laarzen winter / fall 2017 dames

De mode kleuren voor de winter 2017 bestaan uit naturel tinten en trendy kleuren voor de waaghalzen onder ons. De naturel tinten bestaan uit verschillende aarde tinten, aangevuld met oker geel en wat zachte pastel tinten. Dit zijn wat klassiekere kleuren die de kleding chique afkleden. In elk van onderstaande kleuren tref je op onze website mooie laarzen aan. Zo kun je kiezen of je de kleuren juist terug laat komen in de kleding of in de laarzen.

mode kleuren winter 2017 dames naturel

De trendy kleuren zijn wat heftiger en worden vaak gecombineerd in combinatie met een stoere look. De trendy kleuren die komen vaak terug in de kleding zoals een mooi jack of shirt in combinatie met een skinny jeans en stoere laarzen eronder.

trendy mode kleuren winter 2017 dames

Laarzen met veters en gespen

Veters en gespen zijn voor de winter 2017 overal gespot. In combinatie met een mooie colbert of stoere ripped jeans (met gaten) is dit een mooie toevoeging aan je walk in closet. Wij hebben deze laarzen in de collectie van merken in diverse prijscategorieën. PS Poelman laarzen hebben we biker en boots en veter boots in de collectie tussen de € 109 en € 129. Van het merk Frye is de Tanker boot een prachtig voorbeeld van een uitwerking van deze trend.