Boeties Blog

 1. Tips bij het kopen van kinderschoenen

  Kindervoetjes zijn volop in ontwikkeling en zijn dan ook niet te vergelijken met voeten van volwassenen. Kindervoeten zijn door de ontwikkeling ook erg kwetsbaar. Tot ongeveer het 9de levensjaar ontwikkelen de voeten zich het meest.

  Lees meer »
 2. Onderhoud en Verzorging leren laarzen

  Je kent deze situatie vast wel, je hebt net nieuwe laarzen gekocht. Ze zien er eigenlijk te mooi uit om te dragen, maar het is zonde als je ze niet draagt. Je besluit om je droomlaarzen te gaan dragen en vervolgens doen dagelijkse problemen zich voor...

  Lees meer »
 3. Lente schoenenmode 2019

  20 maart gaat officieel de lente van start. En of we nu met de zon of bewolking de lente beginnen, de modetrends laten je shinen!

  Lees meer »
 4. Trouwen met cowboylaarzen? Jazeker!

  Ga je binnenkort trouwen, maar weet je niet welke schoenen je moet dragen? Je twijfelt over het weer, comfort, wat in de mode is of wil je gewoon iets aparts? Lees dan snel verder

  Lees meer »
 5. Boeties op de IBIZA Xperience Eindhoven 2019

  Wij van Boeties kijken enorm uit naar de zomer, want laarzen zijn niet alleen hip in de winter maar ook in de zomer! 23 en 24 maart 2019 kan je alvast een voorproefje krijgen.

  Lees meer »
 6. Dames laarzen trends winter 2017

  Elk seizoen tonen de schoenen merken weer de prachtigste collecties op internationale beurzen in Milaan en Duitsland. Elke keer zien we weer verrassende trends en kleuren voorbij komen.

  Lees meer »
 7. Meisjes laarzen trends winter 2017

  Wanneer we op inkoop zijn ontwerpen we vaak meisjes laarzen door middel van kleur en trend boeken waarin meer dan 100 verschillende soorten kleuren en leersoorten in staan die de fabrikant gaat inkopen voor het komende seizoen. Een creatieve ochtend of middag volgen, waarbij we de prachtigste kleur en materiaal combinaties proberen te maken.

  Lees meer »
 8. Mexicana Boots van Boeties

  Mexicana, la marca para las mujeres que aman el fuego y la pasión! Of wel, Mexicana, het merk voor vrouwen die houden van vuur en passie! Geen wonder dat Mexicana al jaren favoriet is bij menig vrouw.

  Lees meer »
 9. Kinderschoenen Eindhoven - Schoenenwinkel voor kinderen

  Het leven van een webwinkelier is enerzijds eenvoudig. Door het niet hebben van een fysieke winkel hoeven we niet 6 a 7 dagen per week aanwezig te zijn.

  Lees meer »
 10. Sendra sale + kortingscode nieuwe collectie Sendra boots

  De echte Sendra fans weten dat Sendra boots tijdloos zijn en je er met gemak enkele jaren mee vooruit kunt. Dat door het simpele feit dat Sendra boots onverwoestbaar zijn.

  Lees meer »
Pagina