Sneakers voor dames van het merk Frye online

De ontwerpers van Frye en UNiCKZ hebben zich er op toegelegd om sneakers met prachtige uitstraling voor je te verzorgen. Wij van Boeties.nl zijn dan ook blij deze je te kunnen aanbieden binnen ons tóch al uitgebreide assortiment. In de webwinkel van Boeties.nl vind je een ruime collectie Frye Kira High Top sneakers en UNiCKZ Converse sneakers in mooi te combineren kleuren. Het bovenmateriaal en de voering van deze halfhoge sneakers voor dames zijn gemaakt van echt leer. Alle gebruikte materialen hebben een speciale behandeling gehad om een vintage look te krijgen. Frye Kira Studded High Top sneakers zijn stoere dames sneakers met studs. Deze hoge sneakers zijn aan de achterzijde voorzien van een ritssluiting.

Koop Frye dames sneakers voor lang draagplezier

Iedere sneaker van dit geweldige Amerikaanse topmerk is gemaakt van de beste materialen. Sneakers van hoge kwaliteit. Kies uit verschillende effen kleuren zwart, bruin, cognac, taupe, blauw en fuchsia of ga voor een stoere uitstraling met studs.

Keuze Sneakers

Zoals je hierboven kunt zien heb je verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Je kunt een keus maken voor een wat rustig ontwerp of voor een sneaker met een wat frivoler ontwerp door de studs die er op zijn bevestigd. Jij alleen weet welk model het best past bij je garderobe. Een rustige voor op het werk, of een uitbundig versierd exemplaar voor verschillende feestelijke gelegenheden in je vrije tijd. Hoewel de versierde exemplaren natuurlijk ook altijd kunnen! Aan jou de keus!

Modellen

Het is op de foto's goed te zien welke variëteiten we allemaal aanbieden. Met en zonder studs en in een grote keuze aan kleuren. De Frye Kira High Top sneakers zijn aan de achterkant voorzien van een ritssluiting. Gemak dient de mens tenslotte, nietwaar? Aanbod genoeg, dachten we zo. Laat je verrassen door de keuze en verbaas je over de kwaliteit van de sneakers wanneer je ze thuis uitpakt. Veel plezier ermee!

 

Aantal per pagina:
SALE!
UNiCKZ All Stars Panther Black Ceramic Low
SALE!
UNiCKZ sneakers prints Peacock
SALE!
UNiCKZ All Star Low Pyhton print
SALE!
UNiCKZ All Stars Converse Mandala Tattoo