Slippers voor meisjes van Birkenstock online kopen voor de zomer

Vanaf het voorjaar kun je niet alleen voor mooie laarzen, boots en sneakers bij ons terecht, maar ook voor zomerse slippers. Zo kun je het hele jaar door bij Boeties terecht voor de aankoop van nieuwe schoenen. Op dit moment zijn we ons nog aan het orienteren op het gebied van meisjes slippers, maar we zijn blij dat we vanaf nu ook verkooppunt zijn van de Birkenstock slippers en sandalen. Deze comfortabele slipper voor meisjes is helemaal hot en een absolute trend in fashionland.

Verschillende modellen slippers voor meiden

Birkenstock heeft diverse modellen als het gaat om slippers en sandalen voor meisjes. De meest bekende is dan toch de traditionele teenslipper met een band over de voet en een gespje aan de zijkant. Leverbaar in vele kleuren en stijlen. Mat of glans, vrolijk of sereen. Voor meiden die teenslippers niet prettig vinden met een bandje tussen de tenen hebben we de sandaal in diverse uitvoeringen.

Keuze

Zoals jullie al hebben kunnen lezen zijn er dus vele modellen van de Birkenstock slippers en sandalen te bestellen. Welk model of kleur je ook kiest voor de kids, je koopt altijd een paar slippers of sandalen met een natuurkurken voetbed die van alle comfort voorziet voor groeiende voetjes. Doordat kurk zo flexibel is, bevorderen de slippers de natuurlijke loopgang. Je zult het verschil in ieder geval zeker merken! Bekijk rustig onze collectie en gun de voeten van de kleine meid ook een paar van die fijne hippe slippers.

Aantal per pagina:
SALE!
Birkenstock kids small slippers Gizeh Wit lak 345038
SALE!
Birkenstock kids small unisex Gizeh Mocca 846133
SALE!
Birkenstock goedkoop kids small unisex Gizeh Zwart 846143